mijn keuring


Over ons

ATK, vereniging voor Arbeidsveiligheid door Techniek en Controle, is een onafhankelijk & officieel organisme erkend als E.D.T.C. (Externe Dienst voor Technische Controles).

ATK biedt een uitgebreid gamma aan van diensten die ertoe bijdragen mens en milieu te beschermen tegen de schadelijke invloeden van techniek en industrie. Daartoe voert ATK door de wet voorziene controles uit op toestellen en installaties en stelt vast of deze conform zijn met de vigerende wetgeving en normen.

ATK behartigt de belangen van gebruikers van toestellen en installaties en controleert in opdracht van alle belangrijke industriële sectoren, lokale en nationale overheden en in de particuliere sector.

Sinds zijn oprichting in 1962, volgt ATK de reglementering in zijn activiteitsdomein nauwgezet op. Daardoor kunnen de klanten van ATK maximaal gebruik maken van de ruime ervaring die werd opgebouwd.5 Redenen om te kiezen voor ATK

Veiligheid als prioriteit

ATK beschikt over de gepaste, gesofisticeerde apparatuur en deskundig personeel om uw veiligheid te garanderen.

Actief in heel België

ATK is zowel actief in Vlaanderen, Brussel en Wallonië

Eenvoudig online bestellen

Met een paar klikken bestel je eenvoudig jouw keuring op maat.

Uitgebreid pakket aan keuringen

Keuringen van uw elektrische installatie, aardgasinstallatie, binnenwaterinstallatie, privé-waterafvoer en riolering, EPC en stookolietank.

Combinatiekeuringen mogelijk

Op één en hetzelfde moment al uw keuringen, tegen een voordelig tarief.

Uw keuring vanaf €115


Bestel